top of page

Aanbod

| Every experience makes you grow |

Bee Happy
Bee You
Bee Care
Bee Dance

4 pijlers

Het aanbod in the world of Bee is ingedeeld in 4 pijlers.

Namelijk Bee Happy, Bee You, Bee Care en Bee Dance. 

Onze vier pijlers hebben bewust hun kleur gekregen. Elke kleur staat voor zijn eigen waarde en krachten.

1.png
4.png
3.png
2.png

Bee Happy

Happy

Bee Happy is een aanbod workshops voor kinderen (en hun ouders). De workshops kunnen los per sessie aangeboden worden of in de vorm van reeksen. Er zijn workshops enkel voor kinderen, voor kinderen die begeleid worden door een volwassene zoals een ouder of voor kinderen en hun ouder(s), waar zowel het kind als de ouder volwaardig deelneemt aan de workshop. Kortom een aanbod waar kinderen blij van worden! 

Daarnaast voorzien we in de schoolvakanties ook een aanbod aan vakantiekampen voor peuters, kleuters en kids. 

Ben je jarig? Dan kan je bij ons aan de hand van verschillende themafeestjes ook je verjaardag komen vieren. 

Oranje 

De kleur oranje bevindt zich in het spectrum tussen het krachtige van de rode tint en het vrolijke geel. Oranje wordt geassocieerd met vrolijkheid, warmte, energie en vriendschap. Het is een aandachttrekkende kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. De combinatie van rood en geel kan gezien worden als een combinatie van het lichamelijke (rood) en het emotionele (geel).

Bee You

You 

Bee You staat voor een aanbod voor volwassenen. Wil jij graag sporten? Houd je van een creatieve workshop of gewoon van gezellig samen zijn? Deze workshops zijn ideaal om even te bekomen van het drukke dagelijkse leven. En de beste versie van jezelf te (her)ontdekken. Kortom activiteiten die je voorzien van een gezonde portie energie! 

Paars

De kleursymboliek van paars is vertrouwen, spiritualiteit, inspiratie, intuïtie en geestelijke kracht. De perfecte match met Bee You. Paars geeft een zelfzekere basis aan het logo, dat wat volwassenen bij Bee You ervaren. Het stimuleert het tot jezelf komen en innerlijke rust. 

Bee Care

Care 

Bee Care staat voor een aanbod dat nog net dat tikkeltje meer aandacht besteed aan ieders individuele noden en behoeften. Dit kan zijn voor kinderen en/of volwassenen. Een aanbod van activiteiten met zorg voor iedereen.

Groen

Groen is de kleur van groei en veiligheid. Dat wat je bij Bee Care ook vindt. Groen zorgt voor rust en zal een gevoel van zen brengen. 

Bee Dance

Dance

Bee Dance is het dansuniversum van the world of Bee. Houd je ervan om de beentjes eens lekker los te gooien op leuke muziek? Dan kan je terecht in onze wekelijkse danslessen. We bieden danslessen aan vanaf ongeveer 2 jaar in verschillende stijlen. Peuterdans, kleuterdans, klassiek ballet, pomdance en moderne dans.

Blauw

Blauw wordt beschouwd als gunstig voor de geest en het lichaam. Het is de kleur van zelfexpressie en het communiceren. Bee Dance gaat over het communiceren van het lichaam op een expressievie manier die positieve effecten op de geest zal achterlaten.

tim-mossholder-GOMhuCj-O9w-unsplash_edited.jpg
bottom of page