top of page

Bee Inspired moments

| Take care sweetheart |

Fotogalerij
picsea-EScCHx_ZR8Y-unsplash.jpg

De kracht van spelen in buiklig (0-1 jaar)
Pauline J.
Kinesitherapeut gespecialiseerd in kinderen

Ligt jouw kindje veel op de rug? Wist je dat dit nadelige gevolgen kan hebben voor het hoofdje van je oogappel? Maar wat zijn dan juist de voordelen van buiklig en welke effecten heeft dit op de ontwikkeling van je kindje? 

Tijdens dit Bee Inspired moment komen de voordelen van buiklig en de positieve effecten van spelen in buiklig aanbod. We geven je graag leuke tips mee voor thuis om de buikligervaring te stimuleren.

Doelgroep: ouders, grootouders, geïnteresseerden, ...

Duur: 1,5 uur

Datum: 13 december 2022 - 20u

Prijs: €15

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

alexander-dummer-9N68zG9o9IY-unsplash.jpg

Mijn kind leert schrijven (4-7 jaar)
In samenwerking met Pauline J. 
Kinesitherapeut gespecialiseerd in kinderen

Tijdens dit Bee Inspired moment krijg je een beeld van welke ontwikkeling jouw kind doormaakt tijdens het leerproces 'schrijven'. Vragen als waarom schrijft mijn kind in spiegelbeeld? Of waarom start mijn kind met schrijven aan de rechterkant van zijn blad zullen aanbod komen. Wat zijn de do's en don'ts die ik als ouder kan hanteren bij het ondersteunen van dit leerproces. Welke hulpmiddeltjes kan ik thuis aanbieden om een juiste schrijfhouding te stimuleren zonder dat mijn kind dit als een verplichting ervaart. 

Een Bee Inspired moment met wat theoretische achtergrond over het proces leren schrijven maar ook praktische, speelse tips als stimulans voor thuis.

Doelgroep: ouders, geïnteresseerden, leerkrachten, ... 

Duur: 1,5 uur

Datum: niet gepland

Prijs: €15

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

bottom of page