top of page

Bee Inspired moments in samenwerking

| Take care sweetheart |

Team
Aanbod
Fotogalerij
kyle-nieber-EKSRKJn_9a4-unsplash.jpg

Draag je kindje
In samenwerking met Jill van Mamabeer
www.mamabeer.be

Wil jij graag starten met dragen maar weet je niet goed hoe? Dan is dit inspiratiemoment iets voor jou! We nemen uitgebreid de tijd om stil te staan waarom je je kindje zou kunnen/willen dragen en vertrekken dus vanuit de basisprincipes van het ergonomisch dragen. Daarna leid ik je door de wondermooie wereld van de draagsystemen. Ik demonstreer je elk systeem en nadien krijg je de kans om deze ook zelf kort uit te proberen met mijn levensechte pop of met je kindje.

Een eerste interactief Bee Inspired moment in een kleine gezellige groep ouders waar je de eerste stappen tot het dragen van je kindje kan zetten.

Ben je helemaal weg van het dragen? Dan ontvangt Jill je graag op een later afgesproken moment om het dragen volledig op jou en je kindje af te stemmen. 

Doelgroep: ouders

Duur: 1.5 - 2 uur

Datum: niet gepland

Prijs: €22/deelnemer (koppel of ouder)

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

laura-ohlman-xFlVj0HFNCs-unsplash.jpg

Wasbare luiers
In samenwerking met Jill van Mamabeer
www.mamabeer.be

Wil je graag starten met wasbare luiers maar weet je niet hoe? Dan kan dit inspiratiemoment je helpen! Je krijgt alle verschillende systemen toegelicht en krijgt de kans om verschillende merken/soorten te voelen en uit te proberen op een pop.

Interactief Bee Inspired moment in een kleine gezellige groep ouders.

Doelgroep: ouders

Duur: 1.5 - 2 uur

Datum: niet gepland

Prijs: €22/deelnemer (koppel of ouder)

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

299541561_597646038770707_4111174406214239291_n_edited.jpg

Minimalistisch en montessori geïnspireerd spelen voor baby's (0-1 jaar) 

In samenwerking met Sanne van Mini & Monti
www.minimonti.be

Breidt jullie gezin binnenkort uit of mochten jullie recent een kleintje verwelkomen? In deze workshop leert Sanne jullie hoe je alle mogelijke groei- en bloeikansen kan geven zonder dat je huis (en hoofd) overspoeld geraakt door (felgekleurd en lawaaimakend) speelgoed. Welke stukken speelgoed zijn duurzaam en gaan letterlijk nog jaren mee? Welke vaardigheden ontwikkelen baby’s door te spelen en hoe kan je je aanbod hierop afstemmen? Hoe ga je respectvol om met je baby, volgens de principes van Maria Montessori? En is het mogelijk om zelfs baby’s jonger dan één jaar oud al zelfstandigheid te laten ontwikkelen en keuzes te leren maken? Kleine spoiler, that’s a yes! Kortom, wil jij graag meer weten over minimalistisch en Montessori-geïnspireerd spelen en leven? Dan is deze workshop een must-follow.

Een interactief Bee Inspired moment in een kleine gezellige groep ouders.

Doelgroep: ouders, grootouders, geïnteresseerden, ...

Duur: 1,5 - 2uur

Datum: niet gepland

Prijs: €18/persoon. Breng jij een plus one mee? Kom dan een voordeligere prijs en betaal €30 voor jullie beide.

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

diana-polekhina-rKJoUsqmSs4-unsplash.jpg

EHBO bij baby's & jonge kinderen (0-6 jaar)

In samenwerking met Valérie M.
vroedvrouw bij Sint-Trudo ziekenhuis

Elk kindje heeft wel eens een ‘pijntje’ maar hoe ga je het best om met wondjes, brandwonden, koorts, verslikken, verstikken.. en wat kan ik best in mijn huis- en reisapotheek hebben. Het is een goed idee om regelmatig je kennis even op te frissen. De basistechniek van reanimatie bij een baby en een kind tot 12 jaar wordt bekeken en interactief toegepast. Tijdens deze workshop komen deze onderwerpen aan bod om je thuis verder te helpen.

Een interactief Bee inspired moment dat voor iedereen die met kinderen in aanraking komt zeer belangrijke en levensreddende informatie bevat.

Doelgroep: ouders, grootouders, geïnteresseerden, ... 

Duur: 1,5 - 2 uur

Datum: niet gepland

Prijs: 

Locatie: Diestersteenweg 219, 3850 Nieuwerkerken

bottom of page