top of page

Missie

| Take care sweetheart |

Team
Fotogalerij

'Care'

Zorgen voor

Met Bee Care willen we een aanbod doen waarin 'caring' centraal staat. Zowel zorgen voor jezelf als zorgen voor een ander staan binnen deze pijler centraal. We willen je blik verruimen over manieren waarop je kan zorgen voor jezelf en/of iemand die belangrijk voor je is. Denk maar aan je kinderen, je partner, je ouders ...

Bee-zonder

Heb jij het soms moeilijk? Begrijp jij soms de mensen rondom je niet goed? Wil jij gemotiveerd aan de slag gaan met jezelf in een context waarin jij je goed voelt?

 

Met Bee care willen we momenten creëren voor Bee-zondere kinderen, volwassenen en hun omgeving. Bee-zonder vatten we graag op in de ruimste zin van het woord. Binnen dit aanbod willen we kansen bieden om jezelf beter te leren begrijpen. Daarnaast willen we helpen in het begrijpen van Bee-zondere personen of kinderen rondom je. Met Bee care bieden we dat tikkeltje meer tijd en aandacht dan in ons Bee Happy en Bee You aanbod. We gaan aan de slag op de manier dat jij jou het best voelt. Dit kan in kleine groep of gezellig onder ons twee.

jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpg
bottom of page