top of page

Missie

| Alone we can do so little; together we can do so much! |

Fotogalerij

Als dansstudio willen we een plek van ontspanning zijn.

Als eerste willen we voor onze dansers, ouders en team een plaats zijn waar kinderen en volwassenen kunnen komen ontspannen. We vinden het heel belangrijk dat er plezier gemaakt wordt in de dansles maar ook dat je met je mededansers een band opbouwt waar je voldoening of zelfs vriendschap uit kan putten.

Als dansstudio willen we onze dansers kwaliteit bieden.

Vanuit dit standpunt kiezen we ervoor om onze dansers drie stijlen aan te bieden die ons nauw aan het hart liggen en waarin wijzelf als dansers ervaring hebben. Daarnaast vinden we ook belangrijk dat elke danser voldoende tijd en ondersteuning kan krijgen om zichzelf verder te ontplooien. Dit leidt er toe dat er in elke groep dan ook een maximum aan dansers zich kan inschrijven. 

Als dansstudio willen we verbondenheid creëren.

We hechten veel belang aan het kennen van onze dansers en hun ouders. We willen een team zijn dat voor iedereen toegankelijk is. We willen samen met het team, de dansers en hun ouders als het ware een familie vormen. Wij vinden verbondenheid tussen kinderen en volwassenen een zeer waardevolle eigenschap.

Als dansstudio vinden we elke danser belangrijk. 

We willen er niet alleen staan als een hechte dansstudio maar we vinden alle individuele personen even belangrijk. Elke danser heeft zijn/haar eigenheid. Iedereen is anders met zijn/haar lichaam, achtergrond,  ontwikkelingsniveau, talenten en groeimogelijkheden. Zoals jij bent, krijg jij de kans om jezelf te ontplooien als danser maar ook als persoon.

chermiti-mohamed-3irBdJejkmg-unsplash.jpg
bottom of page