top of page

Moderne dans

| Dance is the joy of movement and the heart of life |
Fotogalerij

Vanaf 8 jaar

We starten onze dansles steeds met een korte ontmoeting, waar we eventjes stilstaan met hoe we ons op dat moment voelen, welke emoties we die dag ervaren. Deze emoties proberen we dan later in de dansles te gebruiken om onze choreografie en expressie kracht bij te zetten.               


Vervolgens warmen we onze spieren op en maken we ons lichaam los tijdens de opwarming.  Na de opwarming nemen we de tijd om elke dansles opnieuw kennis te maken met verschillende technieken die gebruikt worden in moderne dans. Zo besteden we aandacht aan lenigheid, krachtopbouw en dansgevoel. Maar ook ademhaling, dynamiek, (ont)spanning, grondwerk en zwaartekracht vormen belangrijke pijlers om aan te werken tijdens dit gedeelte van de dansles.


Na het aanleren van deze nieuwe technieken, gebruik van onze ademhaling, grondoefeningen, … verwerken we dit allemaal in een choreografie. Week per week bouwen we verder aan deze choreografie of beginnen we met een nieuwe choreografie.    

         
Om even op adem te komen doen we nog kort wat yoga-, relaxatie of improvisatieoefeningen.
Tijdens improvisatieoefeningen leren we vanuit ons gevoel dansen, een verhaal brengen, … en zoveel meer! 
De les moderne dans afsluiten doen we altijd met stretchen, waarbij we opnieuw oog hebben voor onze flexibiliteit. Tijdens het afsluiten van de les staan we ook nog eventjes stil bij wat onze grenzen en/of drempels zijn en hoe we hier samen (als groep) of individueel aan kunnen werken.

Instappen

September

Januari

Groepen

Moderne dans 8+

Verplichte uniforme kledij 

JONGENS & MEISJES

- Bee Dance T-shirt - €18

- Bee short/legging/rok - €12/€14/€22

-  Schoenen moderne dans (zwart) - €40

Vrij aan te kopen kledij

Hoodie met rits Bee Dance - €38

Beelden met logo website (9).png
bottom of page