top of page

Tijdens de yogamomenten is er plaats voor zowel inspanning als ontspanning. Aan de hand van yoga-avonturen

(in thema) gaan we aan de slag met yogahoudingen, ademhaling, zintuigen, massages, fantasie, klank en spel. 

Yoga zorgt ervoor dat we bewust worden van ons lichaam, het voedt ons zelfvertrouwen en houdt ons lichaam ook nog eens soepel. 

Workshops² zijn workshops waarin de kinderen begeleidt worden door een vertrouwde volwassene. Of workshops waarin de volwassenen ook evenwaardig deelnemen aan de activiteit.

kajetan-sumila-yAX2rKyT2BQ-unsplash_edited.jpg

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Tijdens yoga komt de kleuter op een speelse manier in contact met zichzelf. Door yogahoudingen, beweging, ademhaling, massage, relaxatie, spel, afwisseling tussen inspanning en ontspanning ontdekken ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam. Dit alles zorgt voor een positief zelfbeeld, vertrouwen en innerlijke rust.

€10/kind
50 min

Kids

6 - 10 jaar

Tijdens kinderyoga worden kinderen op een speelse manier uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en met de buitenwereld. Kinderyoga omvat veel meer dan dat je denkt. Bij het uitbeelden van een verteld verhaal worden kinderyoga houdingen, relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyoga spelletjes, het gebruiken van verbeeldingskracht, creatief zijn op een kindvriendelijke manier aangeboden en uitgevoerd. Door de afwisseling van actie, beweging, ontlading en rust en relaxatie tijdens kinderyoga (her)ontdekken kinderen de mogelijkheden van hun lichaam.

€10/kind
50 min

Duo

2 - 10 jaar

Je beleeft samen een verhaal tijdens het yoga met twee moment. De bedoeling is 
In het verhaal zitten de verschillende yogaonderdelen, zoals houdingen, masseren, tot rust komen, visualisatie, aandachtig leren ademen, tekenen, … verwerkt. Anders dan bij de kleuteryoga en kidsyoga zijn er oefeningen per twee verwerkt die de band met je kind versterken.

€15/duo
50 min

bottom of page